onsdag 4 mars 2020

Tack alla för en trevlig och personlig kväll med god whisky och mat. Temat för kvällen var kustnära destillerier och vi provade Dalmore Portwood, Macduff (Pearls of Scotland 16 år), Selected Swede (sherry), Bowmore 10 år samt Ledaig 18 år. Vinnaren för kvällen blev Ledaig 18 följt av Dalmore Portwood. Bottennappet var tyvärr Selected Swede som inte alls levererade.

Middagen var en retroklassiker, pepparstek med potatisgratäng, pepparsås och grönt. En hit som jag förstod på alla. Kul! Middagen avslutades med en knäckig äppelpaj med vaniljglass och kaffe från Kahls.

Många förbokade även sig för Bowmore provningen den 25/3. Det finns några enstaka platser kvar och ett utskick går ut den 5/3 till de som ännu inte förbokat sig. Max 35 st platser finns. Det kommer bli fullt hus och en ruggigt trevlig provning. Maten är ännu inte spikad men det lutar åt fisk och skaldjur och självklart en god dessert.

Med tanke till många sena avbokningar såväl i whiskyklubben som i vinklubben på senare tid kommer en avgift om 300 kr tas ut vid avbokning samma dag för provningen/middagen. Görs avbokningen dagen före eller helst ännu tidigare tas ingen avgift ut. Detta är helst inget jag vill men för att täcka lite av de kostnader som dryck och matinköp medför för mig måste jag tyvärr ta ut en kostnad. Hoppas att ni har förståelse för det.

Slainté
Magnus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar