onsdag 6 april 2022

Godkväll eller natt!

Stort tack alla som kom till dagens provning. Vi fick ihop det till 26 st vilket var lite färre än jag hoppats på. Med några sena återbud så blev det ändå hyfsat bra.

Klubben tar nu en längre paus, dels som ett led i alltför många avhopp och ofta inpå dagen för provning men även då jag har fullt upp med nytt jobb, leder matlagningskurser och diverse cateringjobb - jag orkar just nu inte hålla i klubben, i vart fall inte som det ser ut idag.

Blir nya tag i höst men då troligen med ett annat upplägg med färre deltagare och troligtvis om möjligt i min egen hemmamiljö eller i vart fall mindre lokal. Hur upplägget kommer att se ut, vilka som kan komma är inte spikat. 

Mycket trevlig kväll annars med några nya ansikten/medlemmar. Alltid så roligt. Vi testade 5 st drams på temat Highland Park. Alla var bra men Viking Line, batch 5 vann överlägset. Hela 66 % på den sherrybaljan. Jag gillade även den bourbonlagrade whiskyn från Duncan Taylor. 

Middagen bestod av kalvytterfilé, lätt sauterad bladspenat, sotad lök, svamp, haricots verts, krisp på palsternacka samt en smarrig sherrysås. Desserten bestod av vaniljglass, grädde, rån, hallon, salt kolasås samt karamelliserade popcorn. Mums!

Tack alla som gjort klubben under dessa dryga 5 år. På återhörande!

Hälsningar

Magnus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar