torsdag 6 februari 2020

Då är årets första provning avklarad i den "nya" klubben, Bollstanäs Mat, vin & whiskyklubb. Trots några sena återbud blev vi ändå 28 st till gårdagens provning tillsammans med High Coast. Flighten bestod av 6 st samples, bland annat Hav och Berg från origin serien men också några andra godingar.

Till mat blev det skrei med hummer bisque, grönsaker, potatispure och örter. Desserten blev en chokladdelice på en pralinebotten, med vaniljsabayonne, hallon, blåbär och chokladcigarr. Tack Arne för all hjälp i köket, servering och disk. Ovärderligt!! Dessutom även stort tack för ditt tal i går - jag blev väldigt berörd. Tack!!

Framgent kommer jag varva egna provningar med inbjudna gäster. Bowmore kommer b.la 25 mars :) Kommer även att leta/hitta mer lokala samarbeten när det gäller dryck/öl samt fortsätta med Sollentuna Bryggeri. Många gillade den ale som fanns i går. Återkommer även med den utomhus aktiviteten jag nämnde lite snabbt i går framåt våren samt andra nyheter/omtag. Hör gärna av dig om det är något du ser skulle kunna utvecklas.

Nu tar vi en paus fram till 4 mars då det är dags för årets andra provning. Denna gång håller jag i provningen. Temat blir kustnära destillerier. Mat kommer att mest sannolikt bli black & white och självklart kommer det även att bli god dessert och kaffe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar